PS5 kopen

Gran Turismo Sport

PS5 in 2018? Sony bevestigt definitief de release datum van de Playstation 5. SONY reageert op geruchten van een release datum van 2018 voor de PS5, alvorens garanties te geven over de PS4 Pro.

PS5 zal bijna zeker niet uitkomen in 2018

Sony heeft slecht nieuws voor fans die wachten op de geruchten PS5 release datum in 2018.

Analist Damian Thong, Macquarie Capital Securities Analyst, heeft onlangs een releasedatum voor 2018 voorspeld voor de PS4-follow-up. In een interview met de Duitse site Golem.de (via VG247) stelde Sony’s Shawn Layden echter voor dat het wachten veel langer zou kunnen zijn.

Layden zei dat het ‘waarschijnlijk een tijdje’ zou zijn voordat de PS5 vrijgegeven wordt, wat suggereert dat het praten over een lancering in 2018 voorbarig is.

“Dat zal nooit gebeuren!” hij zei. “Met de Playstation 4 Pro hebben we voor het eerst deze innovatie in de levenscyclus van een console geïmplementeerd.

“De Pro heeft echt alleen voordelen zoals 4K resoluties en HMD voor spelers die dat kunnen en willen gebruiken.”

“Voeg hierbij een stabielere beeldsnelheid en grotere schijfruimte toe. Maar PS4-eigenaren hebben geen echte nadelen. Elk van onze spellen blijft op de klassieke PS4 en misschien beter op de Pro.

Analist Michael Goodman heeft eerder gewezen op de geruchten voor de PS5 release datum, zegt We Write Things: “Mijn oorspronkelijke gedachte was dat je vier jaar cycli in gaat, niet twee jaar cycli voor telkens een nieuwe console.

“Ik ben sceptisch dat ze in 2018 een nieuwe console starten na een twee jaar tijdsbestek. Ik denk niet dat het gaat om een ​​cyclus van twee jaar. Sony moet nog steeds R & D terugbetalen. Ik bedoel dat er veel kosten zijn die de Pro heeft gemaakt.

Games algemeen

Auteur: Bas U.

Een liefhebber en kenner van alles rondom de Playstation Console. Mij kun je alles vragen op dit gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *